Gå til sidens indhold

Bliv partner eller sponsor til eHest

Som partner og sponsor får du fuld eksponering overfor hesteejere og dyrlæger, hvor du bliver en central og oplagt samarbejdspartner. Der er mulighed for flere forskellige sponsorater ud fra, hvad der passer din virksomhed eller organisation.

Partnere

Partnere

First er til dig, der ved at forsikring ikke er ligegyldig. Vores mål er at passe på vores kunder, n år uheldet er ude. Det handler om, så vidt muligt, at komme til at stå i samme situation, som hvis skaden ikke var sket.

Hos First er vi helt almindelige mennesker - ligesom vores kunder. Vi har alle sammen individuelle liv, med individuelle behov og individuelle ønsker. Vi har alle ting og værdier, vi holder ekstra meget af - ting som passer til vores livsstil hver især.

Et problem for mange af os mennesker er, at vi ikke ved, hvordan vi er forsikret, før skaden er sket. Og hvis man ikke er forsikret rigtigt, kan man let blive skuffet over, hvordan man er stillet når skaden er sket.

Når talen falder på forsikring, er det ofte prisen der bliver diskuteret. Vi ønsker selvfølgelig at have konkurrencedygtige priser - men uden at gå på kompromis med dækningen. Derfor er vi ikke altid billigst men ofte bedst. For os handler det om den bedste dækning for den ting man har mistet.
Partnere

Dansk Hesteforsikring startede i 2004 og er siden blevet det ledende selskab inden for hesteforsikri nger.

Dansk Hesteforsikring er et specialiseret forsikringsselskab, hvor alle medarbejdere har en stor interesse for dyr, og vi ved derfor, hvor svært det kan være, når ens hest pludselig bliver syg eller kommer galt af sted.

Når du henvender dig til os, lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og bestræber os på at yde den bedst mulige rådgivning – både før og efter skaden er sket.

Sammen med Dyrekassen Danmark, der forsikrer hunde og katte, har Dansk Hesteforsikring i dag 11 ansatte og 2 dyrlæger tilknyttet. Vi er ejet af Concordia Forsikring.
Partnere

KDH er et gensidigt forsikringsselskab. Dét betyder, at selskabet ikke skal tjene penge til aktionær er, men skal sikre, at du som forsikringstager sikres bedst for de præmiekroner, du indbetaler.

De indbetalte forsikringspræmier dækker udbetaling af erstatninger og refusion af dyrlægeudgifter over sygeforsikringen. KDH's formålsparagraf sikrer, at KDH til stadighed tilbyder forsikringer til næsten kostpris. Over de seneste 5 år har vi i gennemsnit udbetalt mere end 90 kr. til vores forsikringstagere af hver 100 kr. vi har modtaget i forsikringspræmie.

Dyre- og hestevelfærd har siden KDHs start haft indflydelse på, hvem vi samarbejder med, og hvilke tiltag vi kan støtte. Vi samarbejder med Københavns Universitet og støtter gennem dette samarbejde undervisning af dyrlægestuderende, der har valgt heste som speciale.

Med over 160 års erfaring driver vi et moderne og effektivt forsikringsselskab, der er baseret på ny teknik og enkle rutiner.

Vores organisation er enkel, og vores beslutningsproces er meget kort. Derfor kan vi normalt håndtere udbetaling af erstatning indenfor cirka 10 arbejdsdage fra modtagelse af attest fra din dyrlæge. Refusion for betalte dyrlægeregninger under din sygeforsikring udbetales indenfor bare 8 arbejdsdage fra modtagelsen af betalte regninger.
Partnere

EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledy r i næsten to årtier. Vi er et dedikeret team der udvikler, producerer og sælger innovative og evidensbaserede produkter af højeste kvalitet – en kvalitet der understreger vores filosofi; ”Videnskab og natur i balance”.

Vi har flere serier af foder, tilskudsprodukter, plejeprodukter og veterinærmedicin af høj kvalitet til heste, hunde, katte, kaniner og andre kæledyr, der alle sammen understøtter den almindelige ernæring og ernæringsrelaterede problemer i f.eks. mave-tarmkanalen (GI), urinvejene, leddene, leveren, osv.

Equidan Vetline har base i hjertet af Jylland, Herning, hvor vores dygtige team af dyrlæger og eksperter indenfor sundhed og ernæring, dagligt arbejder for at finde løsninger der hjælper med at understøtte dyrenes ernæringsmæssige og medicinske behov, således medvirker vi til at dyrene er glade, raske og sunde kæledyr!

Vores team af medarbejdere gør deres ypperste for, at vores produkter er let tilgængelige i hele landet, samt at produkterne bliver leveret hurtigt, korrekt og med mest hensyntagen til miljøet.

Kig nærmere på vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og hvad de kan gøre for dit/dine dyr, eller kontakt vores team af specialister.
Login E-Hest