Gå til sidens indhold

Privatlivspolitik

Her kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Alle oplysninger og informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig, er personoplysninger.

For at vi kunne tilbyde dig medlemskab, en god hjemmeside, nyhedsbreve, kurser, rådgivning, jobs, osv., er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle, systematisere, opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.

De oplysninger, som vi behandler, har vi enten fået fra dig eller fra andre, vi kan have opsamlet dem, når du har besøgt vores hjemmeside eller i forbindelse med, at du har tilmeldt dig et arrangement eller kursus. DDD er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om medlemmer, andre parter og besøgende på vores hjemmeside. Vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Den Danske Dyrlægeforening
Gl. Kongevej 60, 9. sal
1850 Frederiksberg

Telefon: 3871 0888
CVR-nr.: 5608 5114

Hvis DDD fungerer som databehandler, vil vi foruden lovgivningen altid være underlagt en skriftlig databehandleraftale, der beskriver, hvordan vi beskytter persondata.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på post@ddd.dk.

Du kan benytte samme mailadresse, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et eller flere af dine samtykker tilbage.

Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger er nødvendige. Det betyder, at du enten ikke kan tilbagetage dit samtykket til vores behandling af dine oplysninger eller hvis du gør, så kan du ikke længere modtage vores nyhedsbrev, være medlem eller lignende.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Login E-Hest